Thuis

Changzhou LuxLED Lighting Technology Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

Het LuxLEDbedrijf werd gevestigd gebaseerd op het JN-Verlichtingsbedrijf. Bij het begin JN-het halogeenlampen van de verlichtings hoofdzakelijk opbrengst. en sinds 2007 wij openden een nieuw bedrijf en begonnen met de onderdompelings LEIDENE lampen zoals GU10 MR16 enz. Geleidelijk aan begonnen wij veroorzakend de flexibele LEIDENE strooklichten, plafond LEIDEN paneellicht, COB&SMD-LEIDENE lampen.

 

Beheersysteem

Geleid met ISO9001: het bedrijf van het systeemluxled van 2008 controleert strikt kwaliteit tijdens elk productieproces, ook met geavanceerde automatische machines en verzekert stabiele kwaliteitslevering elke maand, heeft het bedrijf drie productieworkshop voor geleide stroken, leidde paneellicht en verscheidenheden van LEIDENE lampen.

 

Meer dan 10 jaar van LuxLED-bedrijfteam

Het de Technologiebedrijf wordt van de LuxLEDverlichting gevestigd in Changzhou, de manager die zijn bijdrage voor zich markt het ontwikkelen en de productinnovatie levert, gelooft hij de oude LuxLED-Cultuur en de concurrentiepositie in de industrie, LuxLED-bedrijf zal houden gaand met tegen de tijd dat.

 

Ons LuxLED-Bedrijf ontwikkelt zich nog en blijft de productreeks verbeteren en op de gebieden vernieuwd houden. Geleid door de basis van „hoogte - kwaliteit“, het doel van de „beste diensten“ en het principe van „betrouwbaar beheer“, heten wij warm partners welkom bezoeken onze fabriek en delen de ideeën op LEIDENE verlichtingsproducten en de markttendens.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2007:  Nieuw gevestigd bedrijf

 

2008: Nieuwe productielijn van Flexibele LEIDEN strooklicht

 

2010: Nieuwe Productielijn van SMD-LEIDENE lampen

 

2011: Nieuwe productielijn van MAÏSKOLF LEIDENE lampen

 

2012: Nieuwe productielijn van LEIDEN Comité licht

Changzhou LuxLED Lighting Technology Co.,Ltd Changzhou LuxLED Lighting Technology Co.,Ltd Changzhou LuxLED Lighting Technology Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : OEM

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 3,000,000-4,000,000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 90% - 100%